Sportorvosi- és pszichológiai vizsgálat
Re: FT Országos Bajnokság 2010 Debrecen-Bánk
doki wrote:IGEN! Meg megmutatod ezt a körlevelet.

HFT/FT: Daystate Panther - Edgar Bros 10x42
HFT: Daystate MK4St - Edgar Bros 10x42
-
Dino - MFTSZ Elnök
kzozee wrote:Pilátus wrote: NAAA NEEEE MÁÁÁ...Akkor nekem is el kell menni pszichológushoz??????????
Neked különösen, sőt, ha meg nem haragszol: szerintem az ilyeneknek találták ki!
Érdekel is az eredményed.
Ja,

-
kzozee - Posts: 635
kzozee wrote:kzozee wrote:Pilátus wrote: NAAA NEEEE MÁÁÁ...Akkor nekem is el kell menni pszichológushoz??????????
Neked különösen, sőt, ha meg nem haragszol: szerintem az ilyeneknek találták ki!
Tuuuudtam....A "eredményemre"(?),láátni fogod ne aggódj amikor fellépek a dobogóra Bánkon

- Pilátus
Pilátus wrote:kzozee wrote:kzozee wrote:Pilátus wrote: NAAA NEEEE MÁÁÁ...Akkor nekem is el kell menni pszichológushoz??????????
Tuuuudtam....A "eredményemre"(?),láátni fogod ne aggódj amikor fellépek a dobogóra BánkonHidd el megértelek,hogy a 16-osok kiváncsiak miért is lőnek lassan többet náluk a 7,5-es csoportban lásd Budaörsi HFT
...Biztos nagy lehet rajtatok a pszihikai nyomás ,nem is árt ha évente egyszer majd "ki adjátok magatokat"
Nem lesz nehéz dobogóra állnod eddig veled együtt két rugós 7,5J-os induló van

-
foxpro - Posts: 681
foxpro wrote:Pilátus wrote:kzozee wrote:kzozee wrote:Pilátus wrote: NAAA NEEEE MÁÁÁ...Akkor nekem is el kell menni pszichológushoz??????????
Tuuuudtam....A "eredményemre"(?),láátni fogod ne aggódj amikor fellépek a dobogóra BánkonHidd el megértelek,hogy a 16-osok kiváncsiak miért is lőnek lassan többet náluk a 7,5-es csoportban lásd Budaörsi HFT
...Biztos nagy lehet rajtatok a pszihikai nyomás ,nem is árt ha évente egyszer majd "ki adjátok magatokat"
Nem lesz nehéz dobogóra állnod eddig veled együtt két rugós 7,5J-os induló van![]()
Forever 7,5 J....Tudjátok, EZ MAJD taktikai érem lessssz...Mert MEGérDEmLem

- Pilátus
Pilátus wrote:Forever 7,5 J....Tudjátok, EZ MAJD taktikai érem lessssz...Mert MEGérDEmLem...Na de elsőre mindjárt OB érem
...Pontosítanék ,három az a kettő ,mert Csecsődi úr is rúgós,vagy úgy gondoljátok az Anschütz 380 nyúgodtan inDÚLHATNA a PCP-ben is
....No hallom TE is kacsintgatsz a 7,5-re,mert már be is rúháztál rá,vagy inkább átrúháznád?? Látom ,lassan már kezdődik a pszihikai rostálódás a "Király
" kategóriában
Csecsődi saját választása szerint PCP7. Feljebb szabad indulni az erősorrendben, csak lentebb nem

Ja vettem Gagától egy HW77-et, úgyhogy vigyázz lehet, hogy tényleg R7-ben indulok a végén. Csak csillog az az érem, hogy a kupát ne is említsem.

Forever 7,5J

-
Re: Sportorvosi- és pszichológiai vizsgálat

- Pilátus
Pilátus wrote:Csak megérett az idő arra ,hogy feljebb lépj mert úgye a szabálykönyv szerint az "erősorrend" az rúgossal kezdődik
A szakterületedet érintve a repülőmodellezés is a felhúzós a gumis modelleknél kezdődik

-
foxpro wrote:A szakterületedet érintve a repülőmodellezés is a felhúzós a gumis modelleknél kezdődikOtt is abban vagy még
![]()
Szerintem inkább a csattogós lepkénél

HFT/FT: Daystate Panther - Edgar Bros 10x42
-
Dino - MFTSZ Elnök
Dino wrote:foxpro wrote:A szakterületedet érintve a repülőmodellezés is a felhúzós a gumis modelleknél kezdődikOtt is abban vagy még
![]()
Szerintem inkább a csattogós lepkénél![]()
![]()

A HW100-t hamar eldugta az tény

-
Return to Versenyek és egyéb események