Visszarúgásos rugós belövése
14 posts
• Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Visszarúgásos rugós belövése
tom wrote:fapuskás wrote:pont tudok egyet akár neked is
Férfi ember rugós puskával lő!
![]()
Kedves klubtársam!
Miért nem kérdeztél személyesen? Én is sokat szenvedtem ezzel a problémával, mikor FT-ben még rugóssal versenyeztem. Akkor úgy volt belőve a puskám, hogy nagyon lazán tartottam a térdemen támasztva ülő pozicíóban. Ha állva vagy térdelve kellett lőni, akkor nekem 5 klikket jelentett felfelé, ugyanis annyit hordott alá a puska az erőteljesebb fogás miatt.
Azt valószínűleg tudod, hogy a rugós puska már akkor megmozdul, mikor a lövedék még a csőben van. Ha tudod konstansul ugyanott, ugyanolyan erővel fogni, akkor nem kell külön skála, mert a puska mindig ugyanarra, ugyanolyan erősséggel fog elmozdulni. Ha ezt nem sikerül abszolválni, akkor van az, hogy máshová fogsz lőni. Érdemes egyébként az oldalirányt is figyelni, mert az is okozhat meglepetést.
A többivel is egyetértek, de az első mondatod az piszokul tetszik !!

Párszor már leírtam, én a HFT-t nem is engedném mással lőni, mint rugós puskával, joul-korlát nélkül !

A szombati viszontlátás reményében búcsúzom.

FT:WaltherLG-90 + Niko S. 6-24X56
-
Gayer Attila - Posts: 173
A rugós puska olyan mint a NŐ, finoman kell vele bánni, kényeztetni, babusgatni, ha megkedvelteted magad vele meghálálja!
Azt szereti, ha mindennap foglalkozol vele, ha pár napig hanyagolod megsértődik és csak azért sem oda lő ahová célzol, időbe telik mire megbocsát és újra odaadó lesz.
Ezért a rugós puskát csak azoknak ajánlom akik gyakran tudnak vele foglalkozni.

Steyr Match + Hawke Sidewinder Tac. 4,5-14x42
- parazstaposo
- MFTSZ versenyző
parazstaposo wrote:A rugós puska olyan mint a NŐ, finoman kell vele bánni, kényeztetni, babusgatni, ha megkedvelteted magad vele meghálálja!Azt szereti, ha mindennap foglalkozol vele, ha pár napig hanyagolod megsértődik és csak azért sem oda lő ahová célzol, időbe telik mire megbocsát és újra odaadó lesz.
![]()
...és néha kipróbál egy új fajta lövedéket is :-)
HFT/FT: Daystate Panther - Edgar Bros 10x42
HFT: Daystate MK4St - Edgar Bros 10x42
HFT: Daystate MK4St - Edgar Bros 10x42
-
Dino - MFTSZ Elnök
Dino wrote:parazstaposo wrote:A rugós puska olyan mint a NŐ, finoman kell vele bánni, kényeztetni, babusgatni, ha megkedvelteted magad vele meghálálja!Azt szereti, ha mindennap foglalkozol vele, ha pár napig hanyagolod megsértődik és csak azért sem oda lő ahová célzol, időbe telik mire megbocsát és újra odaadó lesz.
![]()
...és néha kipróbál egy új fajta lövedéket is :-)
Bizony,utána jön ez

Walther LG200 16 joul Burris 3-9x40
- zozsi59
- MFTSZ versenyző
14 posts
• Page 2 of 2 • 1, 2